dimecres, 21 de juny de 2017

TEMPS x cuinar plats saludables


Ahir TXT va fer la seva darrera activitat abans de les vacances d’estiu: un taller de cuina saludable amb l’Eva Serra, assessora en alimentació saludable i professora de cuina vegetariana.

L’Eva ens va mostrar com fer tres plats sense cocció al foc ben refrescants i saludables pel temps de la calor: un suc verd d’estiu, espaguetis de verdures amb pesto de menta i xampinyons marinats amb salsa de soja.

Ens va explicar que és important menjar verdura crua tant a l’hivern com a l’estiu, encara que potser quan fa fred ve més de gust menjar plats calents. La importància està en que la verdura crua conserva millor els nutrients que la cuita ja que al coure-la, es perden. I ens va explicar que si a més de menjar les verdures crues les mengem amb pela, encara ens aporten més nutrients. També ens va explicar que marinar amb salsa de soja és una alternativa a la cocció al foc.

Va ser un taller molt interessant en el que vam aprendre moltíssim. Gràcies, Eva i Aula Mercat!



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada