dilluns, 17 d’octubre de 2011

El Temps x Temps va encetar el passat 07 d’octubre la 3a temporada amb un taller de danses.

El passat divendres, 07 d’octubre, el Temps x Temps va encetar la seva 3a temporada amb el Taller: Les Danses del Món, amb una vintena de persones.Per tal d’inaugurar la 3a temporada, el Temps x Temps de Manlleu, programa d’intercanvi de serveis entre les persones, va organitzar aquest passat divendres dia 07 d’octubre; Les Danses del Món, al Casal Cívic Frederica Montseny.

Unes vint persones, totes elles participants del Temps x Temps van poder gaudir d’una bona estona tot ballant i aprenent un total de 6 danses; tres de l’Àfrica i tres més d’Europa de la mà de l’entitat Artixoc.
Aquest acte tenia per objectiu encetar la nova temporada però també crear un espai de trobada, com ja s’ha fet altres vegades amb d’altres activitats: Exposició fotogràfica; Moments Compartits, Taula rodona; Ciutats Compartides.
La valoració va ser molt positiva perquè si bé moltes de les persones participants només venien a veure l’espectacle, de seguida, gràcies a la dinamització de les professores i de les responsables del TxT, es van veure immerses ballant al so de les músiques de l’Àfrica negra, ballant danses Victorianes de la Gran Bretanya i fins i tot, ballant la Polca de l’Ós del Pirineu Català. 


Si us voleu sumar a aquest projecte de Manlleu us podeu adreçar a:
  • l’Escola d’Adults de Manlleu els dijous de 16 a 20 hores (Plaça Llevant, número 3,)
  • podeu trucar al 93 850 65 00 i demanar una entrevista amb la responsable: Teresa LLimós
  • o podeu fer-ho a travès  del nostre blog del Temps x Temps: http://tempsxtemps.blogspot.com/Manlleu, octubre de 2011.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada