dimarts, 20 de setembre del 2011

Intercanvi de cases

Més o menys tots hem tornat de vacances i com cada any se’ns han fet curtes i gairebé tenim el pensament en les properes.
Dons be, el tempsxtemps us vol proposar que doneu una ullada a unes pàgines web d’intercanvi de cases com una proposta d’estalvi i una nova experiència de cara al proper estiu.
A Catalunya encara es una tendència poc coneguda però a altres països de Europa i dels Estats Units ja fa anys que es duu a terme amb un gran èxit.


Aquí us deixem 2 enllaços de noticies sobre l’intercanvi de cases:En què consisteix?
Bàsicament consisteix en intercanviar la nostra casa per la d’un altre persona a qualsevol part del món durant un temps prèviament establert per les dues parts.
Hi trobareu pàgines web de diversos països amb diversos idiomes i algunes on s’ha de pagar una quota simbòlica anual.
Si us decidiu a fer-ho.....expliqueu la vostra experiencia.
    També us volem recomanar una comedia romàntica relacionada amb aquesta mena d’intercanvi, The HOLIDAY amb actors de la talla de  Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black.

    1 comentari :

    1. Bones! Jo sóc usuària activa de l'intercanvi de cases des de fa 3 anys (amb la primera web que mencioneu HomeExchange.com o el que és el mateix IntercambioCasas.com). Amb el meu marit portem 9 intercanvis de casa en només 3 anys i n'hem fet a 4 conitnents: Europa, Estats Units, Àsia (Tailàndia) i Oceania (Austràlia i Nova Zelanda). Sens dubte, és una forma ideal de viatjar per conèixer un lloc de primera mà, anar al teu ritme, poder viatjar més dies i estalviar-se una diners! Us animo a tots a prova-ho! Al meu blog trobareu detalls de la nostra última experiència intercanviant cases per tot el món: http://www.sempreviaggiando.com/vuelta-al-mundo-intercambio-casas/

      ResponElimina